Onderhoud gaskachel

Onderhoud gaskachel is noodzakelijk voor de veiligheid en optimale werking van uw gaskachel. Regelmatig gaskachel onderhoud door de specialisten van kachelspeciaalzaak Bruggeman verlengt ook nog eens de levensduur van uw gaskachel. Onze vakkundige monteurs  controleren uw gashaard grondig op mogelijke problemen en zorgen dat alles weer veilig werkt. We adviseren u jaarlijks onderhoud, want goed onderhouden gaskachels laten bij het eerste ontsteken na de zomer minder vaak storingen zien. Bovendien bent u dan verzekerd van een goede afvoer van het rookgas. Uiteraard brengen we u vooraf op de hoogte van de onderhoud gaskachel prijs.

Wijze van onderhoud gaskachel

De professionals van kachelspeciaalzaak Bruggeman inspecteren de rookgasafvoer, gasslangen en aansluitingen om te checken of er slijtage en lekkages zijn. Ze controleren ook de branders en de ontsteking. Tijdens het onderhoud kijken ze bovendien naar de gasdruk en controleren ze de waakvlambrander en de kolen of houtstammen. Verder wordt de werking van de thermostaat gecontroleerd om te zorgen dat deze goed reageert op de temperatuur. Al deze elementen zijn erg belangrijk voor een veilige en optimale werking van uw gaskachel. Kachelspeciaalzaak Bruggeman is gespecialiseerd in het onderhoud van diverse gashaarden, waaronder het onderhoud dru gashaard, onderhoud bellfire gashaard en faber gaskachel onderhoud. Indien nodig, kunnen we voor u ook een gashaard reparatie uitvoeren.

Gaskachel schoonmaken

Naast het onderhoud is zelf uw gashaard reinigen ook belangrijk. Verwijder stof en vuil rondom de kachel en zorg ervoor dat de luchtinlaten vrij zijn. Door jaarlijks onderhoud en regelmatige reiniging, kunt u er zeker van zijn dat uw gaskachel veilig en optimaal werkt. Heeft u zelf een vermoeden van een gaslek? Neem dan geen risico’s en schakel direct onze professionals in en zet de kachel meteen uit. De vakkundige monteurs van kachelspeciaalzaak Bruggeman staan altijd voor u klaar, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de warmte en gezelligheid die uw gaskachel biedt.

Onderhoud van gaskachels door Bruggeman Kachels

Laat u
inspireren
in onze
showroom

Scroll naar boven